Vegan τορτίγιες με Crispy Chicken και σέσκουλα -  Recept afbeelding

Vegan τορτίγιες με Crispy Chicken και σέσκουλα.

Απολαυστικές τορτίγιες

20 λεπτά

4 μερίδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • - 2 συσκευασίες The Vegetarian Butcher - Lucky Nuggets (συνολικά 360g)
  • - 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • - 4 μεσαίου μεγέθους τορτίγιες
  • - 300 γ. πλιγούρι
  • - 1 Knorr κύβο λαχανικών
  • - 1 κ.γ. μαρμελάδα σύκο
  • - 1 κ.γ. Hellmann’s μουστάρδα
  • - 3 κ.σ. Hellmann’s Vegan μαγιονέζα
  • - 4 φύλλα σέσκουλα
  • - Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βήμα 1ο: Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε την κάθε τορτίγια για 1 λεπτό. Τις διπλώνουμε στη μέση και τοποθετούμε σε μια πετσέτα για να τις κρατήσουμε ζεστές.

  2. Βήμα 2ο: Τηγανίζουμε τα Lucky Nuggets για 8-10 λεπτά στο λάδι, σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

  3. Βήμα 3ο: Βράζουμε το πλιγούρι μαζί με τον κύβο λαχανικών σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο.

  4. Βήμα 4ο : Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα μαζί με τη μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι για να φτιάξουμε τη σάλτσα.

  5. Βήμα 5ο: Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα σέσκουλα και τα μαρινάρουμε στη μισή σάλτσα.

  6. Βήμα 6ο : Διαχωρίζουμε τα έτοιμα συστατικά στα τέσσερα και τα βάζουμε στις τορτίγιες. Κόβουμε τα Lucky Nuggets και τα προσθέτουμε στις τορτίγιες πριν τις κλείσουμε και τις βάλουμε στο πιάτο.

  7. Βήμα 7ο : Σερβίρουμε τις τορτίγιες περιχύνοντας την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω. Καλή απόλαυση!