Vegan Crispy κοτόπουλο μπέρκερ με coleslaw -  Recept afbeelding

Vegan Crispy κοτόπουλο μπέρκερ με coleslaw.

ζουμερό μπέργκερ με coleslaw

25 λεπτά

4 μερίδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για την coleslaw

  • - 100 γ. λάχανο τριμμένο
  • - 100 γ. κόκκινο λάχανο τριμμένο
  • - 1 καρότο τριμμένο
  • - 3 κ.σ. Hellman’s vegan μαγιονέζα
  • - 2 κ.σ. μηλόξυδο
  • - 1 κ.σ. Maille μουστάρδα Dijon
  • - Αλάτι & πιπέρι

Για την whiskey μαγιονέζα

  • - 4 κ.σ. Hellman’s vegan μαγιονέζα
  • - 1 κ.σ. κέτσαπ
  • - 1 κ.σ. whiskey

Για το burger

  • - 4 τμχ. The Vegetarian Butcher - Crispy Chick Burger
  • - 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • - 4 ψωμάκια για burger της αρεσκείας σας
  • - 4 φύλλα μαρουλιού
  • - 30 γ. κάρδαμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βήμα 1ο: Προθερμαίνουμε τις εστίες του BBQ.

  2. Βήμα 2ο: Για την Coleslaw: Aνακατεύουμε το λάχανο, το καρότο, τη μαγιονέζα, το μηλόξυδο και τη μουστάρδα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

  3. Βήμα 3ο: Για την whiskey μαγιονέζα: Ανακατεύουμε την vegan μαγιονέζα, την κέτσαπ και το whiskey σε ένα μικρό μπωλ.

  4. Βήμα 4ο : Για τα μπέργκερ: Αλείφουμε τα Crispy Chick Burger με λίγο λάδι και τα ψήνουμε στο BBQ σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο. Στα τελευταία λεπτά φρυγανίζουμε τα ψωμάκια στο BBQ.

  5. Βήμα 5ο : Αλείφουμε στα ψωμάκια την whiskey μαγιονέζα, προσθέτουμε από πάνω μαρούλι, το Crispy Chick Burger και την coleslaw. Γαρνίρουμε με κάρδαμο και σερβίρουμε αμέσως. Καλή απόλαυση!