Vegan τορτίγιες με Crispy Chicken και σέσκουλα -  Recept afbeelding

Vegan τορτίγιες με Crispy Chicken και σέσκουλα.

Απολαυστικές τορτίγιες

20 λεπτά

4 μερίδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • - 2 συσκευασίες The Vegetarian Butcher - Lucky Nuggets (συνολικά 360g)
  • - 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • - 4 μεσαίου μεγέθους τορτίγιες
  • - 300 γ. πλιγούρι
  • - 1 Knorr κύβο λαχανικών
  • - 1 κ.γ. μαρμελάδα σύκο
  • - 1 κ.γ. Hellmann’s μουστάρδα
  • - 3 κ.σ. Hellmann’s Vegan μαγιονέζα
  • - 4 φύλλα σέσκουλα
  • - Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βήμα 1ο: Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε την κάθε τορτίγια για 1 λεπτό. Τις διπλώνουμε στη μέση και τοποθετούμε σε μια πετσέτα για να τις κρατήσουμε ζεστές.

  • Βήμα 2ο: Τηγανίζουμε τα Lucky Nuggets για 8-10 λεπτά στο λάδι, σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

  • Βήμα 3ο: Βράζουμε το πλιγούρι μαζί με τον κύβο λαχανικών σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο.

  • Βήμα 4ο : Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα μαζί με τη μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι για να φτιάξουμε τη σάλτσα.

  • Βήμα 5ο: Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα σέσκουλα και τα μαρινάρουμε στη μισή σάλτσα.

  • Βήμα 6ο : Διαχωρίζουμε τα έτοιμα συστατικά στα τέσσερα και τα βάζουμε στις τορτίγιες. Κόβουμε τα Lucky Nuggets και τα προσθέτουμε στις τορτίγιες πριν τις κλείσουμε και τις βάλουμε στο πιάτο.

  • Βήμα 7ο : Σερβίρουμε τις τορτίγιες περιχύνοντας την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω. Καλή απόλαυση!