Vegan Chicken Burgers με φέτα και κρισπ σαλάτα -  Recept afbeelding

Vegan Chicken Burgers με φέτα και κρισπ σαλάτα.

το απόλυτο χορτοφαγικό μπέργκερ

30 λεπτά

4 μερίδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • - 4 τμχ. The Vegetarian Butcher - Crispy Chick Burger
  • - 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • - 2 καρότα
  • - 100 γ. σπαράγγια
  • - 100 γ. σπαράγγια- 200 γ. μπροκολίνι
  • - 2 πορτοκάλια
  • - 1 κ.σ. vegan μουστάρδα
  • - 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • - 5 γ. ψιλοκομμένος άνηθος
  • - 75 γ. αγριορόκα
  • - 100 γ. vegan φέτα (κομμένη σε κυβάκια)
  • - 75 γ. μαρούλι
  • - 50 γ. καβουρδισμένα αλατισμένα αμύγδαλα
  • - Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βήμα 1ο: Γεμίζουμε ένα μπωλ με παγάκια. Κόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια στα τρία και μετά κόβουμε κάθετα σε πολύ μικρές λωρίδες. Κόβουμε τα καρότα σε πολύ λεπτές λωρίδες χρησιμοποιώντας ένα peeler. Βάζουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα στο μπωλ με τον πάγο.

  • Βήμα 2ο: Ζεματίζουμε τα κεφάλια από τα σπαράγγια μαζί με το μπροκολίνι για 1 λεπτό και τα προσθέτουμε στο μπωλ με το πάγο, τα κρεμμύδια και τα καρότα.

  • Βήμα 3ο: Ξεφλουδίζουμε το ένα πορτοκάλι και το κόβουμε σε κομμάτια και στύβουμε το δεύτερο.

  • Βήμα 4ο : Ετοιμάζουμε τα Crispy Chick Burgers σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο.

  • Βήμα 5ο : Βάζουμε πάνω στα burgers τα καρότα, το κρεμμύδι, τα σπαρράγια, την αγριορόκα και τα κομματάκια φέτας. Ετοιμάζουμε μια συνοδευτική σαλάτα με το μπροκολίνι, μαρούλι και κομμάτια πορτοκάλι. Πασπαλίζουμε τα burgers με λίγη από τη σάλτσα και την υπόλοιπη τη βάζουμε στην σαλάτα μαζί με τα αμύγδαλα.

  • Βήμα 6ο : Απολαμβάνουμε με φίλους και οικογένεια.

Για τη σάλτσα

  • Ανακατεύουμε τη μουστάρδα μαζί με το ελαιόλαδο, το στημένο πορτοκάλι και τον άνηθο σε ένα μικρό μπωλ. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.