Vegan Crispy κοτόπουλο μπέργκερ με coleslaw -  Recept afbeelding

Vegan Crispy κοτόπουλο μπέργκερ με coleslaw.

ζουμερό μπέργκερ με coleslaw

25 λεπτά

4 μερίδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για την coleslaw

  • - 100 γ. λάχανο τριμμένο
  • - 100 γ. κόκκινο λάχανο τριμμένο
  • - 1 καρότο τριμμένο
  • - 3 κ.σ. Hellman’s vegan μαγιονέζα
  • - 2 κ.σ. μηλόξυδο
  • - 1 κ.σ. Maille μουστάρδα Dijon
  • - Αλάτι & πιπέρι

Για την whiskey μαγιονέζα

  • - 4 κ.σ. Hellman’s vegan μαγιονέζα
  • - 1 κ.σ. κέτσαπ
  • - 1 κ.σ. whiskey

Για το burger

  • 4 τμχ. The Vegetarian Butcher - Crispy Chic Burger
  • - 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • - 4 ψωμάκια για burger της αρεσκείας σας
  • - 4 φύλλα μαρουλιού
  • - 30 γ. κάρδαμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βήμα 1ο: Προθερμαίνουμε τις εστίες του BBQ.

  • Βήμα 2ο: Για την Coleslaw: Aνακατεύουμε το λάχανο, το καρότο, τη μαγιονέζα, το μηλόξυδο και τη μουστάρδα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

  • Βήμα 3ο: Για την whiskey μαγιονέζα: Ανακατεύουμε την vegan μαγιονέζα, την κέτσαπ και το whiskey σε ένα μικρό μπωλ.

  • Βήμα 4ο : Για τα μπέργκερ: Αλείφουμε τα Crispy Chic Burger με λίγο λάδι και τα ψήνουμε στο BBQ σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο. Στα τελευταία λεπτά φρυγανίζουμε τα ψωμάκια στο BBQ.

  • Βήμα 5ο : Αλείφουμε στα ψωμάκια την whiskey μαγιονέζα, προσθέτουμε από πάνω μαρούλι, το Crispy Chic Burger και την coleslaw. Γαρνίρουμε με κάρδαμο και σερβίρουμε αμέσως. Καλή απόλαυση!