Μεξικάνικα τάκος με vegan κιμά -  Recept afbeelding

Μεξικάνικα τάκος με vegan κιμά.

Απολαυστικά Μεξικάνικα Tacos

25 λεπτά

2 μερίδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • - 2 πακέτα The Vegetarian Butcher – Magic Mince (200g)
  • - 1 αβοκάντο
  • - 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
  • - 125 γ. τοματίνια
  • - 1 σκελίδα σκόρδου
  • - 75 γ. μαρούλι iceberg
  • - ½ λάιμ
  • - Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • - 2 ½ κ.σ. ελαιόλαδο
  • - ½ κ.σ. καπνιστή πάπρικα
  • - 4 μαλακά tacos
  • - Τριμμένο vegan τυρί για γαρνιτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βήμα 1ο: Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι. Κάνουμε το ίδιο και με το αβοκάντο. Στραγγίζουμε το καλαμπόκι. Πλένουμε και κόβουμε σε τέταρτα τα τοματίνια.

  • Βήμα 2ο: Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το λιώνουμε μέσα στα τοματίνια, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το μαρούλι. Κόβουμε το λάιμ σε φλούδες.

  • Βήμα 3ο: Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε ζεστό λάδι για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το καλαμπόκι και το Magic Mince. Πασπαλίζουμε τη καπνιστή πάπρικα και το πιπέρι από πάνω και προσθέτουμε 2 κ.σ. καυτό νερό. Το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.

  • Βήμα 4ο : Τοποθετούμε το iceberg πάνω στα tacos και προσθέτουμε το Magic Mince μαζί με το αβοκάντο, τη σάλτσα και τις φλούδες λάιμ.

  • Βήμα 5ο : Σερβίρουμε στο πλάι με τριμμένο vegan τυρί και απολαμβάνουμε.