Vegan Σπαγγέτι μπολονέζ -  Recept afbeelding

Vegan Σπαγγέτι μπολονέζ.

Η κλασσική μακαρονάδα αλλά vegan

30 λεπτά

2 μερίδες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • - 1 συσκευασία The Vegetarian Butcher – Magic Mince (200g)
  • - 1 κρεμμύδι
  • - 2 σκελίδες σκόρδου
  • - 1 κόκκινη πιπεριά
  • - 150 γ. τοματίνια
  • - 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • - 400 γ. τομάτα κονκασέ
  • - 1 κ.σ. ρίγανη
  • - 150γ. σπαγγέτι ολικής άλεσης
  • - Αλάτι & πιπέρι
  • - Φυλλαράκια βασιλικού (προαιρετικά)
  • - 2 κ.σ. Vegan παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βήμα 1ο: Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Καθαρίζουμε την πιπεριά, αφαιρούμε του σπόρους και κόβουμε σε κύβους. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση.

  • Βήμα 2ο: Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε ζεστό λάδι για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και την κόκκινη πιπεριά και τσιγαρίζουμε για άλλα 3 λεπτά.

  • Βήμα 3ο: Προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ , 400ml ζεστό νερό, τη ρίγανη και τα αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά.

  • Βήμα 4ο: Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο.

  • Βήμα 5ο: Προσθέτουμε το Magic Mince και τα τοματίνια στη σάλτσα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 4-5 λεπτά.

  • Βήμα 6ο: Στολίζουμε την Μπολονέζ με φύλλα βασιλικού και vegan παρμεζάνα και απολαμβάνουμε.